Printer Friendly Version Razgovor otpravnika poslova Ambasade RS sa direktorom Insituta za Diplomatske studije MSP AR Egipat @ 4 March 2022 11:01 AM

Otpravnik poslova Ambasade RS B. Stamenković 17.02.2022. godine prisustvovao je završnoj ceremoniji zatvaranja seminara pod nazivom “Capacity  Building Training Course for the Europian and Asian diplomats” organizovanom u Institutu za Diplomatske studije MSP AR Egipat.
Ceromoniji je prisustvovao veći broj ambasadora i otpravnika poslova između ostalih ambasador BiH, Albanije, Jermenije, Mongolije, Turkmenistana i Belorusije.
Kurs je bio organizovan za diplomate iz Evrope i Azije. Polaznik kursa iz Republike Srbije bio je predstavnik MSP-a Ivan Samrdžić.
Ovom prilikom B. Stameković odžao je sastanak sa direktorom Insituta za Diplomatske studije Validom Hagagom, u vezi sa unapređenjem naučno-obrazovne saradnje između Instituta i Diplomatske akademije MSP RS, imajući u vidu Memorandum o razumevanju i saradnji između dve institucije na obostrano zadovoljstvo MSP RS i MSP AR Egipat.