Printer Friendly Version Разговор отправника послова Амбасаде РС са директором Инситута за Дипломатске студије МСП АР Египат @ 4 March 2022 11:00 AM

Отправник послова Амбасаде РС Б. Стаменковић 17.02.2022. године присуствовао је завршној церемонији затварања семинара под називом “Capacity  Building Training Course for the Europian and Asian diplomats” организованом у Институту за Дипломатске студије МСП АР Египат.
Церомонији је присуствовао већи број амбасадора и отправника послова између осталих амбасадор БиХ, Албаније, Јерменије, Монголије, Туркменистана и Белорусије.
Курс је био организован за дипломате из Европе и Азије. Полазник курса из Републике Србије био је представник МСП-а Иван Самрџић.
Овом приликом Б. Стамековић оджао је састанак са директором Инситута за Дипломатске студије Валидом Хагагом, у вези са унапређењем научно-образовне сарадње између Института и Дипломатске академије МСП РС, имајући у виду Меморандум о разумевању и сарадњи између две институције на обострано задовољство МСП РС и МСП АР Египат.