Printer Friendly Version Otvaranje direktne linije srpske avio-kompanije "Air Srbija" prema Kairu @ 6 June 2019 09:26 AM

Air Srbija ponovo otvara liniju i povezuje Beograd sa Kairom nakon dužeg perioda odsustva uspostavljajući direktan let ka ovoj destinaciji. Ranije JAT a sada Air Srbija zvanično povezuje direktnim letom Arapsku Republiku Egipat-Kairo počevši od 05 juna 2019., godine.
Putnici su na promotivnom letu imali posebnu čast prilikom ispraćaja i dočeka u Egiptu uključujući prezentaciju novih devet letova ka odredištima koje je srpska kompanija Air Srbija uspostavila nedavno svojim prvim direktnim letovima.
Među prvim putnicima koji su doputovali prvim direktnim letom u Kairo iz Beograda je bio ambasador R. Srbije u AR Egipat, Jugoslav Vukadinović kao specijalni gost naše avio kompanije u svojstvu promotera nove destinacije u avionu koji nosi ime "Novaka Đokovića".
Ambasador Vukadinović je istakao važnost ponovnog uspostavljanja direktnih letova ka Kairu imajući u vidu činjenicu da je AR Egipat regionalni lider i čvorište u avio saobraćaju u ovom delu sveta kako u Africi tako i na BI, naglasivši da je R. Srbija jedina zemlja sa prostora zapadnog Balkana koja ima direktni let i vezu sa Kairom.