Printer Friendly Version Отварање директне линије српске авио-компаније "Аир Србија" према Каиру @ 6 June 2019 09:24 AM

Аир Србија поново отвара линију и повезује Београд са Каиром након дужег периода одсуства успостављајући директан лет ка овој дестинацији. Раније ЈАТ а сада Аир Србија званично повезује директним летом Арапску Републику Египат-Каиро почевши од 05 јуна 2019., године.
Путници су на промотивном лету имали посебну част приликом испраћаја и дочека у Египту укључујући презентацију нових девет летова ка одредиштима које је српска компанија Аир Србија успоставила недавно својим првим директним летовима.
Међу првим путницима који су допутовали првим директним летом у Каиро из Београда је био амбасадор Р. Србије у АР Египат, Југослав Вукадиновић као специјални гост наше авио компаније у својству промотера нове дестинације у авиону који носи име "Новака Ђоковића".
Амбасадор Вукадиновић је истакао важност поновног успостављања директних летова ка Каиру имајући у виду чињеницу да је АР Египат регионални лидер и чвориште у авио саобраћају у овом делу света како у Африци тако и на БИ, нагласивши да је Р. Србија једина земља са простора западног Балкана која има директни лет и везу са Каиром.