Printer Friendly Version Посета дир. "ФАП Корпорације а.д. Прибој" Египту @ 2 April 2018 01:11 PM

  

    Директор "ФАП Корпорације а.д. Прибој", г-дин Ранко Вуковић са стручним тимом фабрике, допутовао у Каиро 27.03.т.г., ради успостављања пословних аранжмана са египатском "Kader Factory for Developed Industries" и наставка започетог пројекта извоза шасије (6х6 и 8х8 ) која је раније упућена ради атестирања и провере компатибиности за надоградњу при Кадер-у, сходно потребама МО Египта и ОС.
     Нашу делегацију примио на разговоре, председник државне институције Chairman, Abd El-Sadek Ahmed Abd El-Raheem са експертима за војну индустрију који су укључени у реализацију започетог пројекта а српску делегацију предводио, амбасадор Југослав Вукадиновић.
     Након видео-презентације програма ФАП-а и подробнијих техничких детаља, првенствено за носећу шасију и њене карактеристике издржљивости, египатски тим је током састанка констатовао да према свим показатељима укључујући и цену одговара понуђено.
    Председник Кадер-а, Ел Рахим је изразио задовољство поводом доласка првог човека Фап-а, г-дина Р. Вуковића, придавајући значај овој посети, посебно нагласивши да у име египатске државне компаније КАДЕР жели да предложи стратешко партнерство и евентуални заједнички наступ према трећим потенцијалним купцима.