Printer Friendly Version Амбасада Србије на хуманитарном базару @ 9 December 2014 02:40 PM

Амбасада Србије у Каиру веома успешно је учествовала на традиционалном Европском хуманитарном божићном базару који је одржан у Каиру, 6. дeцeмбра 2014.
Амбасада Републике Србије у Каиру ове године је представила националне српске производе, храну и пића као и националну кухињу. Посетиоцима су на располагању били и туристички и други информативни материјали о Србији.
Наступ Амбасаде РС помогао је велики број предузећа и појединаца из Србије: „Јомил“ – Београд, ИНСА – Београд, ЈУ Кеопс – Краљево, „Дан граф“ – Београд, „Агент плус“ – Београд, „Златиборац“ – Београд, дестилерија „Зарић – Ивањица“, винарије: „Топлички виногради“ и Миомир Ковачевић, „Мачков подрум“ – Ириг, „Стемина“ – Трстеник, „Браћа Рајковић“ – Александровац, Радошевић – Баноштор, Чокот – Жупа, Јанко – Смедерево као и Ђорђе Јанковић, Горан Алексић, Раде Вељковић и Мирослав Милић. 
Приход остварен од продаја улазница, лутрије, поклона и донација намењен је  хуманитарним организацијама у Египту, посебно оним за бригу о деци, женама и старијим особама.
Амбасада Србије континуирано активно учествује у овој манифестацији и захваљујући подршци компанија и предузећа из Србије као и доприносом запослених у Амбасади и њихових породица, прилог Амбасаде Србије последњих година увећан је вишеструко. 

Фото галерија