Printer Friendly Version Учешће Амбасаде на „Међународном дану“ Факултета за уметничко образовање Хелван Универзитета, Каиро, 18. март 2014. @ 19 March 2014 02:46 PM

Амбасадор Србије у Египту Драган Бисенић је са представницима Амбасаде Републике Србије учествовао у уторак, 18. марта на „Међународном дану“ Факултета за уметничко образовање Хелван Универзитета, у склопу вишегодишње сарадње која постоји између Амбасаде и Универзитета и ангажовања у правцу зближавање студената две земље. 
Амбасадор Драган Бисенић је честитао ректору Универзитета проф. др Јасеру Сакру, декану Факултета за уметничко образовање проф. др Мохамеду Ешаку и продекану проф. др Билалу Макледу на одлично организованој манифестацији и позвао студенте да узму учешће на конкурсу за избор најбољих уметничких радова које у мају 2014. организује Амбасада у сарадњи са  Факултетом за уметничко образовање.
Српски изложбени штанд изазвао је велико интересовање студената и других посетилаца.
На манифестацији су учествовале дипломатске мисије и универзитети/институти: Индије, Кине, Немачке, Палестине, Кувајта и Султанатa Оман.